service-detail-page
other
close
language Country

Global personvernerklæring

 

Hillrom Holdings, Inc., med hovedkontor på adressen som er oppført her for denne enheten, sammen med våre tilknyttede selskaper globalt («Hill-Rom», «oss» eller «vi»), tar beskyttelse av og respekt for personvern alvorlig. Hillrom-enheter med ansvar for å samle inn og bruke personopplysninger til de formålene som beskrives i denne globale personvernerklæringen, er oppført her («Hill-Rom-enhet»). Denne globale personvernerklæringen gjelder din bruk av alle våre nettbaserte, mobile og sosiale tjenester eller applikasjoner og alle andre måter du har kontakt med selskapet vårt på («Tjenestene»).  Denne globale personvernerklæringenbeskriver hvordan vi behandler alle personopplysninger vi samler inn fra deg eller du gir oss. Les den følgende erklæringen grundig for å forstå rutinene våre for behandling av dine personopplysninger. 

1. INFORMASJON VI KAN SAMLE INN FRA DEG, OG HVORDAN VI BRUKER DEN

Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg: 

Innsendt informasjon 

Vi kan samle inn all informasjon du gir oss når 

(i) du registrerer deg for å kunne bruke hvilken som helst av Tjenestene (for eksempel når du laster ned et dokument, registrerer deg for et nettseminar eller annen elektronisk opplæring, eller når du ber om tilgang til kompetansesenteret vårt)
(ii) du oppretter en brukerkonto eller fyller ut opplysninger for en brukerprofil ved bruk av Tjenestene
(iii) du publiserer, laster opp eller deler noe som helst materiell eller innhold via Tjenestene (for eksempel hvis du sender inn et kundeeksempel, ber om en demonstrasjon eller deltar i undersøkelser på webområdene våre)
(iv) du rapporterer om et problem med hvilken som helst av Tjenestene
(v) du foretar en transaksjon ved bruk av en av Tjenestene våre. 

Denne typen informasjon kan inkludere navnet ditt og e-postadressen din, samt annen kontaktinformasjon som adressen din privat eller på jobb. Biografisk informasjon som fødselsdatoen din kan også være inkludert. Vi kan også samle inn informasjon som opplysninger om bankkontoen din. Vi bruker denne informasjonen for å gi deg mulighet til å bruke Tjenestene og for å kunne levere god kundeservice.

Tilleggsinformasjon

Hvis du kontakter oss med klager eller spørsmål vedrørende Tjenestene, noen av produktene eller de andre tjenestene vi tilbyr, kan vi oppbevare denne korrespondansen for å sikre at vi leverer god kundeservice. Vi kan også be deg om å fylle ut undersøkelser om produktene og Tjenestene våre for markedsundersøkelsesformål, men det er valgfritt å svare på slike undersøkelser. 

Enhetsinformasjon

Vi kan samle inn informasjon om enheten du bruker til å laste ned visse av Tjenestene våre eller dokumenter fra webområdet vårt, inkludert enhetens unike enhetsidentifikatorer, operativsystem og informasjon om mobilnettverk, der dette er tilgjengelig, for systemadministrasjonsformål. Vi kan knytte denne typen enhetsinformasjon til den innsendte informasjonen og tilleggsinformasjonen som er nevnt i avsnittene over, for kundeservice- og systemadministrasjonsformål.  Så lenge denne informasjonen er kombinert, skal vi behandle den kombinerte informasjonen som personopplysninger i henhold til denne globale personvernerklæringen. 

Logginformasjon 

Når du bruker Tjenestene, kan vi også automatisk samle inn og lagre visse opplysninger i serverloggene våre for å få bedre innsikt i hvordan Tjenestene brukes, for systemadministrasjonsformål og for å sikre at vi leverer god kundeservice og en god brukeropplevelse. Denne typen informasjon inkluderer informasjon om hvilke deler av Tjenestene du bruker, og når og hvordan du bruker dem. 

Sikkerhet og forebygging av svindel

Vi kan også bruke personopplysningene dine for å kontrollere sikkerheten til din bruk av Tjenestene og alle brukerkontoer du har hos oss, samt for å forebygge og oppdage svindel eller misbruk av Tjenestene våre. 

Markedsføring

Vi kan også bruke kontaktinformasjonen din for å gi deg informasjon om produktene og Tjenestene våre som kan være av interesse for deg, der gjeldende lovverk tillater dette. Hvis du ikke vil la oss bruke informasjonen din på denne måten, kan du reservere deg ved å klikke på alternativet for å oppheve abonnement i bunnteksten på e-postene vi sender deg i forbindelse med markedsføringskommunikasjon. Vær oppmerksom på at hvis du reserverer deg mot markedsføringskommunikasjon, kan vi fortsatt kontakte deg vedrørende Tjenestene, for eksempel når vi endrer Tjenestene, vilkår eller denne globale personvernerklæringen.

2. FORMÅL MED Å BEHANDLE PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi behandler personopplysningene dine for å drive, vedlikeholde og levere de ulike funksjonene i hver Tjeneste (inkludert eventuelle tilleggsfunksjoner du har bedt om) og for å levere kundeservice og støtte. Vi opplyser alltid om hvilken informasjon det er frivillig å oppgi, og du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke og benytte deg av rettighetene dine i forbindelse med denne informasjonen i henhold til gjeldende lovverk. 

Dette innebærer at det rettslige grunnlaget for at vi behandler personopplysningene dine som forklart over, som regel er ett av følgende: 

  • det er nødvendig for å oppfylle en kontrakt vi har inngått med deg
  • det er nødvendig for våre egne eller tredjeparters legitime forretningsinteresser
  • du har gitt ditt samtykke
  • det er nødvendig for å oppfylle våre rettslige forpliktelser 

Vi skal bare behandle personopplysninger som regnes som «sensitive» når du har gitt ditt uttrykte samtykke for at vi skal kunne tilby deg Tjenestene våre.Et eksempel på sensitive personopplysninger er opplysninger om helsehistorikken din, som kan omfatte pasienters opplevelser ved bruk av produktene våre.

3. BARNS PERSONOPPLYSNINGER 

Personer under 16 år har ikke lov til å bruke noen av Tjenestene våre eller opprette en brukerkonto hos oss, med mindre dette er tillatt i henhold til gjeldende lovverk, eller foreldre/foresatte har gitt samtykke til dette. 

4. INFORMASJONSKAPSLER OG LIGNENDE TEKNOLOGIER

Noen av Tjenestene våre, for eksempel nettsiden og mobilapplikasjonene, bruker informasjonskapsler og teknologier som ligner informasjonskapsler («Informasjonskapsler»). En Informasjonskapsel er en liten fil som består av bokstaver og tall, som vi kan plassere på enheten din for å lagre, og noen ganger spore, informasjon om deg. Informasjonskapsler og lignende teknologier vi bruker, er laget for «analyse». Dette gir oss muligheten til å skille deg fra andre brukere av nettsiden eller andre av Tjenestene våre. Dette bidrar til at vi kan gi deg en god opplevelse når du bruker nettsiden eller andre Tjenester, samt til å forbedre Tjenestene. Nedenfor kan du finne en mer detaljert liste over Informasjonskapslene som brukes ved levering av Tjenestene, inndelt etter kategori:

Strengt nødvendige Informasjonskapsler

Disse Informasjonskapslene er avgjørende for at du skal kunne bevege deg rundt på nettsiden vår eller i andre Tjenester og kunne bruke bestemte Tjenester eller funksjoner du har bedt om. Uten disse Informasjonskapslene er det ikke mulig å levere visse Tjenester du har bedt om. De slettes når du lukker nettleseren. 

Informasjonskapsler for ytelse

Disse Informasjonskapslene samler informasjon om hvordan du bruker Tjenestene, slik at vi kan forbedre dem og identifisere hvilke deler som er viktigst for deg og din bruk av Tjenestene. All informasjonen disse Informasjonskapslene samler inn, aggregeres og har ikke som formål å identifisere deg. 

Informasjonskapsler for funksjonalitet

Disse Informasjonskapslene husker hvilke valg du gjør når du bruker Tjenestene (for eksempel brukernavn, språk, preferanser, landkoder eller spesifikk informasjon om landet eller regionen du befinner deg i), og leverer forbedrede og mer personlig tilpassede funksjoner for å gi deg en bedre opplevelse. 

Målrettede informasjonskapsler

Disse Informasjonskapslene brukes til å levere reklame som er tilpasset deg og dine interesser. De brukes også til å begrense hvor mange ganger du ser en bestemt reklame, og til å måle effekten av reklamekampanjer. Disse Informasjonskapslene samler inn informasjon om nettleserbruken din for å levere reklame som er tilpasset deg og dine interesser. 

Google Analytics

Nettsiden kan bruke Google Analytics, en webanalysetjeneste som leveres av Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker Informasjonskapsler til å analysere hvordan nettsiden brukes. Informasjonen som genereres av Informasjonskapselen om bruken din av nettsiden (inkludert den forkortede IP-adressen), overføres til en Google-server i USA og lagres der. Google bruker denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, utarbeider rapporter om aktiviteten på nettsiden for nettsidens operatør og leverer tjenester knyttet til nettside og Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter der lovverket krever det, eller der tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google knytter ikke IP-adressen din til andre data som Google har.

Du kan motsette deg at Google Analytics bruker dataene dine ved å installere et tillegg i nettleseren. Dette kan du gjøre ved å følge denne koblingen som tar deg til Google-siden: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. 

Dine valgmuligheter og reservasjon

Vi antar at du ikke har noe imot at vi plasserer Informasjonskapsler på enheten din. De fleste nettlesere aksepterer automatisk Informasjonskapsler. Dersom du eller en annen bruker av maskinen likevel ønsker å trekke tilbake tillatelsen, er det når som helst mulig å godta eller avvise Informasjonskapsler ved å endre nettleser- eller applikasjonsinnstillingene.  Hvis du velger å avvise Informasjonskapsler, er det ikke sikkert at du kan oppleve alle de interaktive funksjonene på nettsiden vår eller plattformen vår eller i Tjenestene våre. 

5. HVOR VI LAGRER PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Informasjonen vi samler inn, kan overføres til og lagres på et sted utenfor landet ditt. Dette stedet kan ha et mindre strengt, eller fraværende, lovverk vedrørende databeskyttelse sammenlignet med ditt eget land. 

Hvis du befinner deg i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), inkludert Storbritannia, gjelder følgende: Informasjonen kan også behandles av medarbeidere utenfor EØS som arbeider for oss eller en av våre leverandører, for eksempel ved levering av støttetjenester.  Når vi overfører informasjonen din ut av EØS, vil vi iverksette lovpålagte tiltak for å sørge for tilstrekkelige sikkerhetsmekanismer for å beskytte personopplysningene dine og sikre at de behandles på en trygg måte og i henhold til denne globale personvernerklæringen. Du kan kontakte oss hvis du vil ha nærmere informasjon om sikkerhetsmekanismene vi bruker for å beskytte personopplysningene dine og personvernrettighetene dine under disse omstendighetene. 

6. HVOR LENGE VI OPPBEVARER PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Vi oppbevarer personopplysningene dine så lenge som det er nødvendig for formålene som er oppført over i avsnitt 1 og 2, eller så lenge som kreves etter gjeldende lovverk.  Kontakt oss hvis du vil ha mer informasjon om gjeldende oppbevaringstid.   

7. DELING AV INFORMASJONEN DIN 

Vi kan dele personopplysningene dine med alle andre Hillrom-enheter. 

Vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter: (a) hvis vi selger forretningsenheter eller aktiva, i dette tilfellet kan vi dele personopplysningene dine med mulige kjøpere av slike forretningsenheter eller aktiva, (b) hvis vi eller praktisk talt alle våre aktiva kjøpes opp av en tredjepart, i dette tilfellet er personopplysningene vi har om våre brukere blant de aktiva som overføres, (c) hvis vi samarbeider med en tredjepart om å levere Tjenester til deg, eller (d) hvis vi er rettslig forpliktet til å dele personopplysningene dine. 

Vi kan også dele personopplysningene dine: (a) for å håndheve avtaler vi har inngått med deg, eller for å undersøke mulige avtalebrudd, eller (b) rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til oss, brukerne av Tjenestene eller andre. 

8. TREDJEPARTSNETTSTED OG -TJENESTER                                           

Tjenestene våre kan ha koblinger til eller fra andre nettsted. Hvis du følger en kobling til et slikt nettsted, må du være oppmerksom på at disse nettstedene har sine egne personvernerklæringer og -retningslinjer som vi ikke kan ta noe ansvar for. 

Din bruk av alle våre nett- eller mobilapplikasjoner er også underlagt personvernerklæringene og/eller -retningslinjene til alle applikasjonsleverandører («Applikasjonsleverandører») som du laster ned applikasjoner fra. 

Vær vennlig å kontroller personvernerklæringene- og retningslinjene til tredjeparter før du gir et annet nettsted eller noen Applikasjonsleverandør noen personopplysninger. 

9. DINE RETTIGHETER OG TILGANG TIL INFORMASJON

Lovverk vedrørende databeskyttelse kan i noen tilfeller og i noen jurisdiksjoner gi deg rettigheter til personopplysningene dine. Disse rettighetene varierer mellom ulike land/regioner, men kan omfatte: retten til å motsette deg eller trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysningene dine, retten til tilgang til et eksemplar av personopplysningene dine og muligheten til å slette, begrense eller motta et maskinlesbart eksemplar av personopplysningene dine. 

Du kan oppdatere eller slette kontoen(e) eller profilen(e) til enhver tid gjennom den aktuelle tjenesten. Merk at å slette kontoen eller profilen ikke medfører sletting av personopplysningene dine som tidligere ble sendt gjennom den gjeldende tjenesten (med mindre du er bruker av Welch Allyn Home™-forbrukerappen, som kun er tilgjengelig i enkelte land), og det sletter ikke personopplysninger som overføres fra den gjeldende tjenesten til helsepersonells elektroniske journal. 

Californias lovgivning tillater brukere som er beboere i California, å be om visse opplysninger om vår offentliggjøring av personopplysninger til tredjeparter i forbindelse med direkte markedsføring i løpet av foregående kalenderår. Dette er gratis, og opplysningene kan forespørres én gang i året. For å opprette en slik forespørsel må du sende oss en e-post eller skrive til oss på adressen som finnes i delen «Kontakt oss» i denne globale merknaden om personvern. Angi i emnelinjen at du bor i California, samt at dette er en «California Shine the Light»-forespørsel. 

Vi behandler alle forespørsler om å utøve rettighetene dine i henhold til gjeldende lovverk. Hvis du vil utøve disse rettighetene, vennligst se avsnittet «Kontakt oss» i denne globale personvernerklæringen. 

10. INNSENDING AV KOMMUNIKASJON ELLER IDEER VIA NETTSTEDET VÅRT

Ingen kommunikasjon eller annen informasjon du sender Hillrom via nettsidene våre, regnes som konfidensiell, og Hillrom er på ingen måte forpliktet til å ikke reprodusere, publisere eller på annen måte bruke slik informasjon på noen måte eller til noe formål. Hillrom står fritt til å bruke innholdet i slik kommunikasjon, inkludert alt av ideer, oppfinnelser, konsepter, teknikker eller kunnskap som nevnes i kommunikasjonen, til ethvert formål, herunder utvikling, produksjon og/eller markedsføring av varer eller Tjenester. Avsenderen av all kommunikasjon til Hillroms webområder står ansvarlig for kommunikasjonens innhold og informasjon, inkludert at den er sann og korrekt. 

11. ENDRINGER AV DENNE GLOBALE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi kan når som helst endre denne globale personvernerklæringen ved å oppdatere retningslinjene på nettsiden vår. Du blir informert om endringen neste gang du bruker Tjenestene. Den nye globale personvernerklæringen kan vises på skjermen, og du kan måtte lese den for å fortsette å bruke Tjenestene. Datoen for siste oppdatering av denne globale personvernerklæringen er oppført nedenfor.

12. HIPAA 

Hillrom har en separat personvernerklæring for HIPAA som er tilgjengelig her.

13. RetinaVue® Network

Hvis du bor i et land der Tjenestene våre inkluderer levering av RetinaVue Network, ber vi deg være oppmerksom på at alle personopplysninger om pasienter som vi behandler, er på vegne av helsepersonellet som bruker RetinaVue Network. Pasienter som har spørsmål om bruk og lagring av personopplysningene sine via RetinaVue-Network, må rette slike spørsmål til helsepersonellet og ikke til oss.

14. KONTAKT OSS

Spørsmål og kommentarer vedrørende denne globale personvernerklæringen sendes til: [email protected]

Du kan også ha rett til å klage til et offentlig organ for databeskyttelse hvis du mener at vi har behandlet personopplysningene dine på en måte som er ulovlig eller bryter personvernrettighetene dine. 

Denne globale merknaden om personvern ble sist oppdatert 1. februar 2019.